1. Hoş geldiniz, Akvaryum Portalı ailesine katılım için kendinizi hazır hissediyorsanız üye olun.
    Yardım sayfasından forum kullanım desteği alın.

Malavi besleyenlere ev yapımı

Başlığı 'Akvaryum Yemi Araştırma Portalı' kategorisinde SelimMertBalım tarafından 3 Şubat 2015 başlatılmıştır.

1. SelimMertBalım

SelimMertBalım

İsim:
    Selim Mert Balım
    Merhabalar..
    Güzel bir azdırıcı yem hazırlığına geçiyoruz balıkları canlandırır erkeklerin dişilere ilgisini uyandırır.
    Malzemeler:
    2 adet bezelye
    Çeyrek Havuç
    Çok az somon balığı
    Az miktardada sipruluna
    En önemlisi ''TARÇINIMIZ''
    Şimdi bir kaba suyu koyuyoruz tarçın ekiyoruz suya su kaynayıncada 5 dk ocaktan alıp bekletiyoruz ve sonra süzüyoruz suyu.. ( Tarçın taneleri kalmayacak bütün tarçın kullanılırsa iş kolaylaşır)
    Süzdüğümüz suyu tekrar ocağa koyup içerisine havuç ve bezelyenizi atıyorsunuz bunlar yumuşayınca somon balığı ve sipruluna tozumuzuda atıp güzelce haşlıyoruz.
    5 dk dinlendikten sonra, bu haşladığımız karışımı lapa yapıyoruz sonra minik minik akvaryuma atıyoruz ve ortalığı toparladıktan sonra balıklarımızı izlemeye başlıyoruz.
    Tarçın suyunda haşlamamızın sebebi tarçın balıklarda afrodizyak etkisi yapıyor ve tarçınlı suda hazırladığımız için yiyen balık en fazla 15 dk sonra harekete geçiyor..
    Not: En fazla 2 haftada 1 uygulamak gerekir ve uyguladıktan sonra haftalık su değişimlerini aksatmamak gerekir.
    yemden sonra çok az akvaryum havasını artırmayı ve 2 saat kadar sonra biraz daha artırmayı unutmayın. Uygulayanların yorumlarını bekliyorum. Gayet etkili bir yemlemedir. Akvaryuma tarçın suyu eklemenin felan üst düzeyidir. doğrudan balıklara naklediyoruz. Etkisini garanti altına alıyoruz diyebiliriz. Bunu yapmak için akvaryum ortamı ve suyunun uygun koşullarda olması gerekir. Okuduğunuz için teşekürler.

YIKIKTEMO ve Alparslan bunu beğendi.
  2. Alparslan

Alparslan

Yer:
    Kartal-İst
    İsim:
    Alparslan İşken
    Güzel anlatmışsın tebrikler...

3. SelimMertBalım

SelimMertBalım

İsim:
    Selim Mert Balım
    Kendi geliştirdiğim bir yöntem. Uzun bir araştırma sonucu ortaya güzel bir etkili yem çıkardım. Ben teşekür ederim ilgilendiğiniz için. uygulama sonuçlarını bekliyorum. İyi hobiler..

4. YIKIKTEMO

YIKIKTEMO

Yer:
    İstanbul
    İsim:
    Temel Sert
    Tecrübelerini aktardığın için teşekkürler Selim, anlatım da Alparslan'ın dediği gibi çok güzel.

5. SelimMertBalım

SelimMertBalım

İsim:
    Selim Mert Balım
    Güzel yorumlarınız için ben teşekür ederim Temel abi.

YIKIKTEMO bunu beğendi.

Sayfayı Paylaş