1. Hoş geldiniz, Akvaryum Portalı ailesine katılım için kendinizi hazır hissediyorsanız üye olun.
    Yardım sayfasından forum kullanım desteği alın.

Leather frag

Başlığı 'Deniz Akvaryumu Üretim Forumu' kategorisinde kartal tarafından 9 Aralık 2010 başlatılmıştır.

1. kartal

kartal

İsim:
    mutlu avcu
    Leather ı fragladıktan sonra büyümesini geliştirmek için;

Azoo Marine Trace Elements veya seachem reef trance mı kullanmak gerekli ?

Ayrıca Seachem Reef Advantage Calcium mu yoksa Seachem Reef Calcium kullanmam gerek?

2. YIKIKTEMO

YIKIKTEMO

Yer:
    İstanbul
    İsim:
    Temel Sert
    B şıkkı hiç biri.

Leather türü nedir ?

3. kartal

kartal

İsim:
    mutlu avcu
    Finger ve umberella leather abi ayrı bir tanka yapıcam bunu.

4. YIKIKTEMO

YIKIKTEMO

Yer:
    İstanbul
    İsim:
    Temel Sert
    Umberella Leather için artı bir işlem veya besin gerekmiyor. Standart düzgün su değerleri ve iyi aydınlatma yeterli bence. Finger leather ise iyot, stronsiyum ile birlikte, yüksek aydınlatma, orta güçlü arası bir su hareketi yeterli. Besin olarak simiyotik olarakta beslenir ama Plankton ve karides parçaları da verilir arada. Kolay gelsin Mutlu. Yaparken fraglama fotoğraflarını unutma yayınlamayı.

kartal bunu beğendi.
  5. kartal

kartal

İsim:
    mutlu avcu
    Abi karides aldım robottan geçirdim ve biraz sulu bir kıvam yaptım hem balıklar için hemde fraglamadan ana gövde için hemde fraglama işleminden sonra fraglar toparlandımı onlar için.

Calsiyum veya carbonat almam gereklimi?

Fraglar için yer ayarlıyorum şuanda frag yaptığımda hemen burdan paylaşıcam,bir kaç gün içinde başlamayı planlıyorum.

6. YIKIKTEMO

YIKIKTEMO

Yer:
    İstanbul
    İsim:
    Temel Sert
    Bunlar zaten ideal su değerleri için gerekli değil mi Mutlu ? Eksikse zaten tamamlanır. Fazlası ise zaten çöker.

kartal bunu beğendi.
  7. kartal

kartal

İsim:
    mutlu avcu
    Abi yanlış yapmak istemediğimden soruyorum yanlış anlama beni garip bir heycan sardı yanlış yapmaktan çok çekiniyorum.

8. YIKIKTEMO

YIKIKTEMO

Yer:
    İstanbul
    İsim:
    Temel Sert
    Rica ederim tabiki soracaksın. Arada kifaniyetli yazıyor olabilirim ama sebebi okurken düşündürmekten başka bir şey değil. Zaten konu başında okudum calsiyum ve karbonat eklemek istediğini. İlk mesajımda olması gereken su değerleri yazdım bıraktım. Bunun içinde zaten sorunun cevabı vardı. Tabi sen anlamadın tongaya düştün yani yazmadım sandın. Böyle olunca aşağıdaki cevabım geldi. :F Yoksa bu sitenin amacı paylaşım, sen sormazsan o sormazsa kim soracak ve ne yazışılacak değil mi ? Aynen devam Mutlu. :)

9. kartal

kartal

İsim:
    mutlu avcu
    Allah razı olun demekten başka birşey bulamaıyorum abi her imdada koşuyorsun.
    :)

YIKIKTEMO bunu beğendi.

Sayfayı Paylaş