1. Hoş geldiniz, Akvaryum Portalı ailesine katılım için kendinizi hazır hissediyorsanız üye olun.
    Yardım sayfasından forum kullanım desteği alın.

Kişiliğimin Türü Nedir? Discus bahane

Başlığı 'Forum Arşivi' kategorisinde FreeWaLLe tarafından 23 Şubat 2012 başlatılmıştır.

Konu Durumu:
Daha fazla cevap için açık değil.
  1. FreeWaLLe

FreeWaLLe

İsim:
    ercan mercan
    Yaklaşık 1 Saat önce bir akvaryumcudan Discus balıkları aldım. Şimdilik 10 Lt.relik Bir Akvaryumda Fotolarını Yayınlıyorum Cinsleri Nelerdir Yarına Kadar 10Lt. Kalması Sorun olur mu? Mango kökünün faydası olur mu? Mercan Kaya Suyun Yumuşaklığını Bozar Mı?

2. Okurt

Okurt

Yer:
    Çanakkale
    Cevap: Kişiliğimin türü nedir? Discus Bahane

Şaka mı bu? Samimi olarak soruyorum.

3. bulents

bulents Özel Üye

Yer:
    İstanbul
    Cevap: Kişiliğimin türü nedir? Discus Bahane

Ben de şaka olduğunu düşünüyorum. Ciddi olamaz.

4. YIKIKTEMO

YIKIKTEMO

Yer:
    İstanbul
    İsim:
    Temel Sert
    Cevap: Kişiliğimin Türü Nedir? Discus Bahane

Sayın Ercan Mercan;

Başlık adı size uygun hale getirilmiştir. Emek verilmiş yerlerden onlarca üyelik alarak güya saklanıp ve arka planda forum insanlarını sitemize gelin konularınızı açın davetinde bulunuyor ve yetmezmiş gibi 30 liraya alınmış yetkinizi bu insanlara da vereceğinizi vaad edip herkesi kendiniz gibi sanıyorsunuz sanırım. Kıytırık para hevesinize akvaryistleri kullanarak ulaşmaya çalışıyor ve son derece basit işlerle doldurmaya çalışıyorsunuz sitelerinizi. Sanal çöplükte yerini alacak olan bir emek hırsızlığı nişanesinden öteye gitmez bu tarz siteler.

Sizin aramızda yeriniz maalesef bulunmuyor, siz sadece klavyeye güvenen kişilersiniz, burada emeğine ve adına güvenenler var, bu yüzden layık olduğunuz yerde davam etmenizi tavsiye ederim...

Birden fazla üyelik, üyeleri başka siteye yetki vaadi ile çağırmaktan dolayı üyelikleriniz durdurulmuştur...

Konu Durumu:
Daha fazla cevap için açık değil.

Sayfayı Paylaş