1. Hoş geldiniz, Akvaryum Portalı ailesine katılım için kendinizi hazır hissediyorsanız üye olun.
    Yardım sayfasından forum kullanım desteği alın.

Golden travelly balıkları

Başlığı 'Gobi-Blenny-Dragonet' kategorisinde Vetman tarafından 1 Haziran 2014 başlatılmıştır.

1. Vetman

Vetman

Yer:
    Balıkesir
    İsim:
    Yağmur Gülsoy
    Golden travelly balıkları tanktaki lpslere vurur mu? Bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim. Tankta mushroom, glove polip, torch coral, zoa ve domates bulunuyor.

Ekli Dosyalar:

2. zotiri

zotiri

Yer:
    ALANYA
    Adı trevally aslında.
    Bunlar çok büyüyen avcı balıklar 2000 litrenin altına önerilmiyor, mercanlarınıza zararı dokunacağını sanmam fakat küçük balıklar ve börtü böceğin şansı yok.

Vetman ve veysel bunu beğendi.
  3. Vetman

Vetman

Yer:
    Balıkesir
    İsim:
    Yağmur Gülsoy
    Cevap için teşekkür ederim. Mağazada görünce dayanamayıp almış bulundum. Yabancı forumlarda da sizin yazdıklarınızın benzeri ifadeler var ama bence mercanlara dokunmayacaklarsa sıkıntı yok. 4 tane aldım ve en büyüğü 2-2,5 cm kadar. Yani bunlardan ufak balığım yok. Büyüyene kadar da karideslerle uğraşmayacak gibi görünüyorlar.

4. Pennywise

Pennywise

Yer:
    İstanbul
    İsim:
    Levent Yaşar

Büyüyünce okyanusa salarsınız gibi görünüyor. Bu ne kadar büyüyen bir balıkmış. Bizim akyalara benziyor.

TencoMelih ve Vetman bunu beğendi.
  5. Vetman

Vetman

Yer:
    Balıkesir
    İsim:
    Yağmur Gülsoy
    Bendekiler videodakilerin yarısı kadar bile büyüseler tavaya atarım:D Balıkları salacağız diye okyanus arayacak halimiz yok:D

Pennywise bunu beğendi.

Sayfayı Paylaş