1. Hoş geldiniz, Akvaryum Portalı ailesine katılım için kendinizi hazır hissediyorsanız üye olun.
    Yardım sayfasından forum kullanım desteği alın.

Bide Balıkların Beyni Olmaz Derler

Başlığı 'Eğitici Videolar' kategorisinde ZeRo-x7 tarafından 17 Şubat 2010 başlatılmıştır.

1. ZeRo-x7

ZeRo-x7

Yer:
    İstanbul/ Beykoz
    İsim:
    Murat Sarıoğlu
  2. Kubilay*

Kubilay*

Yer:
    Bahçeşehir / İST
    İsim:
    Kubilay Atik
    Bunun resmini görmüştüm.Akvaryumumda olmasını isterim açıkçası.:smiley33:

3. The Wıld

The Wıld

İsim:
    Servet Nalbantoğlu
    Cevap: Bide Balıkların Beyni Olmaz Derler

Beyninin büyük olması önemli değil ne kadarı kullanıbiliyorun o önemli!

4. alper5959

alper5959

İsim:
    Alper USTA

O 3 saniyelik akılları varmış lafını hangi zeki bilim insanı uydurdu bilmem :D , ama ben eve her girdiğimde balıklarım aç ise beni görüp bir araya toplaşıyorlar ve bu hareketi benden başkasına yapmıyorlar yani beni tanıyorlar.Ve zaten japon balıklarının 3 saniyelik akılları var lafıda çürütülmüş 3 aylık hafızaları varmış...

The Wıld bunu beğendi.
  5. Uzman

Uzman

İsim:
    Ahmet Çalışkan

Merhaba arkadaşlar. Öncelikle şunu açıklamakda fayda var. Balıklarda beyin tabiki vardır. Fakat beyninin kaçda kaçını kullandığı tam olarak bilinmez. Her balık türü farklıdır çünkü. Köpek balıkları mesala çok zeki ve kurnazdır. Bu yetenek bu balıkta olduğuna göre emin olun zeki bir balıkdır. Fakat tek bir şey var gözleri yarım kördür :D Şunuda belli etmek lazım. Süs balıkları, japon balıkları, palyaço tarzı balıklar çok unutkan balıkdır. Bundan dolayı yok 3/1 yok 4/1 gibi şeyler diyorlar. Ama hakkikat olarak kimse bilemez ne kadarını kullandığını. Sadece yüce yaratan rabbimiz her canlıya kullanabileceği kadar zeka ve akıl vermişdir. Unutmayın ki akılsız hiç bir canlı yaşayamaz. Çünkü aç kalır ve ölür. Doğada ne olursa olsun açlık ve yorgunluk hissi hisseden her canlı benim gözümde akıllıdır buda bölye biline :) Yanlışsam düzeltin :D:D

6. berkan

berkan

İsim:
    berkan yıldız

Balıkların 3 saniyelik akılları varmış diyolar.Bence çok mantıksızca.3 saniyelik beyni olsa yemeyi unutur,3 saniye yüzmese o zaman yüzmeyide unutması lazım.Mantıken akılsızca bir kanıt.

Sayfayı Paylaş