1. Hoş geldiniz, Akvaryum Portalı ailesine katılım için kendinizi hazır hissediyorsanız üye olun.
    Yardım sayfasından forum kullanım desteği alın.

330 Litre Discus Başlangınç

Başlığı 'Discus Balıkları Forum' kategorisinde ZeRo-x7 tarafından 12 Mart 2014 başlatılmıştır.

1. ZeRo-x7

ZeRo-x7

Yer:
    İstanbul/ Beykoz
    İsim:
    Murat Sarıoğlu
    Cümleden Selamünaleyküm. Discus ile tanışmam discus kbodiscus diye tanınan bu işe gönül vermiş Ahmet abiciğimin resimlerini görmem ile başladı . Bu güne kadar çok tür besledim ama discus görünce ben bunu beslemeliyim dedim elimdeki cikletleri çıkartıp kolları sıvadım nedir bu discus balığı dedim araştırmaya başladım. Akvaryumu temizledim malzemeleri tedarik ettim alınan malzemeler ile başlayalım.
    İki adedi red moor yati kökü, 25 kg fırınlanmış kuvars kum, JBL Test strip 6 in, 2 adedi groluxs floresan, sea wie arka fon ve sea vie özel yapıştırıcı jel. Kullanılan dış filtre eheim 2217 biyolojik sünger elyaf subsat pro ve mech.
    Fon yapıştırıldı, kökler kovanın içine suya koyuldu. Kökler battıktan sonra kum yıkanacak, köklere anubias bitki sarılacak kurulum devam ettikçe resimler eklenecek muhabbetle kalın ..
    Murat Sarıoğlu.​

Alparslan, TencoMelih ve veysel bunu beğendi.
  2. MESUT_KERİM

MESUT_KERİM

Yer:
    ANKARA
    İsim:
    Mesut Arıkan
    Kararınız hayırlı olsun. Discusları erişkin boy almayacaksanız kesinlikle büyütene kadar kum kullanmayın.

ZeRo-x7 bunu beğendi.
  3. TencoMelih

TencoMelih

Yer:
    Karabük
    İsim:
    Melih
    Benim fikrim erişkin boy alınmasından yana

ZeRo-x7 bunu beğendi.
  4. MESUT_KERİM

MESUT_KERİM

Yer:
    ANKARA
    İsim:
    Mesut Arıkan
    Eriştirmek sor oluyor diyorsun yani :D

ZeRo-x7 bunu beğendi.
  5. TencoMelih

TencoMelih

Yer:
    Karabük
    İsim:
    Melih
    Benim gibi baştan hata yaparsan zor canlı yemle beslememe rağmen çok zor boy atıyorlar neler çektiğimizi sen biliyorsun abi ayrıca bence başlamadan önce bu discus forumunu baştan sona sıkılmadan bi oku

ZeRo-x7, Alparslan ve MESUT_KERİM bunu beğendi.
  6. ZeRo-x7

ZeRo-x7

Yer:
    İstanbul/ Beykoz
    İsim:
    Murat Sarıoğlu
    Yorumlar içın teşekkürler öncelikle vahşi discus beslenecek ve erişkin boy .Makaleler kafa kariştiriyor o yüzden fazla okuma mak en iyisi yardim alabllceğim discus da kendini ispat la miş yardimci olan abilerim var çok şükür sıkınti olucağıni sanmiyorum besleyip görüceğiz:)

TencoMelih ve MESUT_KERİM bunu beğendi.

Sayfayı Paylaş