1. Hoş geldiniz, Akvaryum Portalı ailesine katılım için kendinizi hazır hissediyorsanız üye olun.
    Yardım sayfasından forum kullanım desteği alın.

Merhaba

Başlığı 'Deniz Akvaryumu Kurulumu Forum' kategorisinde özcan43 tarafından 13 Mart 2025 başlatılmıştır.

1. özcan43

özcan43

İsim:
    Özcan Ordukaya
    Merhaba arkadaşlar. Tuzlu su macerami bırakalı 10 yıl olmuş. Sabah akşam çıkmadığım, herşeyi öğrendiğim bu foruma da girmemişim. Bugün tekrar tuzlu su akvaryum kurmaya karar verdim ( iyi mi yaptım kötümü hala emin değilim ) Ama forumda aktiflik kalmamış gibi. Yine de başka bir forum bilmediğim ve üyelerin bilgilerine güvendiğim icin kurulumla alakalı tavsiyelerinize ihtiyacım var. Modeller markalar fiyatlar baya bir değişmiş.
    100x60x50 300 litre akvarum için skimmer, dalga motoru, kafa motoru, kum, tuz olarak ne önerirsiniz.

emrah aytekin bunu beğendi.
  2. özcan43

özcan43

İsim:
    Özcan Ordukaya
    Malzeme bakıyorum stoklarda malzeme yok, forumda kimse yok. Noldu herkes bıraktı mı bu hobiyi ?

3. emrah aytekin

emrah aytekin

Yer:
    İstanbul
    İsim:
    emrah aytekin
    merhaba, eski yardım sever hobiciler ya bıraktı yada üçkağatcı türemiş insanlar yüzünden mesafe koyan oldu. bir kesim vardı buralarda barınmalarına izin verilmedi gruplara gidildi derken ne yazıkki böyle oldu.

özcan43 bunu beğendi.
  4. Montimahir

Montimahir

Tekrar hoş geldiniz. Şu anda birkaç aktif telegram ve whatsapp grubu mevcut. Facebook grupları da var (al ver şeklinde). Forumlar külliyat olarak devam ediyor:).

5. özcan43

özcan43

İsim:
    Özcan Ordukaya
    Evet hocam Whatsapp gruplarına kaymış millet oralara girdim bende

Sayfayı Paylaş