1. Hoş geldiniz, Akvaryum Portalı ailesine katılım için kendinizi hazır hissediyorsanız üye olun.
    Yardım sayfasından forum kullanım desteği alın.

İçimi Dökmek İçin Yeniden Merhaba :)

Başlığı 'Hayata Dair Her şey' kategorisinde SantiMunez tarafından 21 Kasım 2010 başlatılmıştır.

  1. reis

    reis

    Mesajlar:
    5.928
    İsim:
    Olcay Aksu
    Toprak bu yaşta bu ne hız yaa? :) Yaşına göre epey tecrübe kazanmış gibisin ? :)
     
    SantiMunez ve görkemtemel bunu beğendi.
  2. emmi_06

    emmi_06

    Mesajlar:
    1.090
    İsim:
    Özgür ABAY
    Mustafa,daha yaşın genç.Şimdi sana akıl vermek gibi olacak ama.Boş işler diyorum.
    Bende 6 yıl çıktığım bayandan nikah arefesinde ayrıldım.Kendimi alkole verdim.
    3. ayda kaza yaptım,gözüm gibi baktığım.Milyarlar harcadığım arabayı perde çıkardım.3 gün yoğun bakımda yattım.Kaza yaptığımı hatırlamıyorum bile.Yani anlayacağın değmez.

    Ama şunuda unutma,gerçekten sevdiysen,ömrün bitinceye kadar unutmassın.
     
    SantiMunez bunu beğendi.
  3. Toprak Akalın

    Toprak Akalın

    Mesajlar:
    840
    Yer:
    MERSİN
    İsim:
    Toprak Akalın
    Memur çocuğuyuz Olcay abi kolay mı? :D
     
  4. SantiMunez

    SantiMunez

    Mesajlar:
    192
    Yer:
    Samsun
    İsim:
    MUSTAFA CAN ÖMEROĞLU
    Doğru diyosun abi inşallah...

    Geçmiş olsun abi. Senin yaşadığını hiçkimse kaldıramaz.
    Boş işler ama hep böyle oluyo işte...
     
  5. reis

    reis

    Mesajlar:
    5.928
    İsim:
    Olcay Aksu
    Hayatta bazen boş işlerde gereklidir.Bu boş gereksiz süreci yaşamak insana oldukça tecrübe kazandırabilir bazen. Tabi bizler geçmişte bu durumları yaşayıp,ama sancılı ama sıkıntılı yada gülerek geçirmiş insanlar olarak şimdi bize boş gibi göürünüyor fakat o durumu yaşadığımız dönemlerde mutlaka hayatımızın dönüm noktası olarak algıladığımız ve buna göre kendimize yol çizmişliğimiz olmuştur muhakkak.

    Bende sevdiğim kız için yeterki bir kere camdanda olsa göreyim diye kızın evinin karşı kaldırımında sabahladığım,üstüme iki karış kar yağmış,donmak üzereyken bulunup hastaneye kaldırılmış olduğum,kızın abileri (birisi astsubaydı) bana mermi yağdırıp bende kafalarına taş attığım,buda yetmez camlarını çerçevelerini indirdiğim,eşşek sudan gelene kadar dayak yediğim,aileme isyan edip evden kaçtığım,tamirhane köşelerinde hem ekmeğimi kazanıp hemde soğuk kış günlerinde araba içlerinde yattığım,defalarca alkol komasına girdiğim,o pskolojik bunalımları atlatamayıp defalarca kavga gürültüye karışıp birkaçkere yaralama,darp,alıkoyma,gasp suçlarından c.evine girdiğim ve burdan daha fazla yazıpta kafanızı şişirmek istemediğim birçok boş işlerim oldu.

    Şimdi şuanki aklımla bakıyorumda nekadar cahilmişim diyebiliyorum.Benim onun için yapmadığım kalmamıştı resmen kendimi yıkmış pskopat olmuş tüm geleceğimi karartmışım,herşeyden önce aileme isyan edip herkesi silmiştim ama o biranda beni silip atmış ve başkasıyla evlnmişti.Sonunda ne oldu ? Kendi kendimi dağıttığım bana kar kaldı.

    İşte şimdi bu yüzden diyorum,sana değer vermeyene sen hiç bişeyini vermiyeceksin.Bizler bunu şuan biliyor ve Mustafaya bir şekilde anlatıyoruzda umarım Mustafa bunları anlayıp ne demek istediğimizi kavrayabilir.
     
    SantiMunez ve Lake Tanganyika bunu beğendi.
  6. SantiMunez

    SantiMunez

    Mesajlar:
    192
    Yer:
    Samsun
    İsim:
    MUSTAFA CAN ÖMEROĞLU
    Çok teşekkür ederim hepinize. İsmail Abi çok haklısın. Çok teşekkür ederim. Ben artık kendime geldim kafama anlattığınız herşey dank! etti.
    Artık hayatıma olduğu gibi devam ediyorum. Daha mutlu daha umutlu! Ve inadına gülümsüyorum. :)


    Bir insan gerçekten seviyorsa asla ama asla terk etmez sebepsiz yere,sonuna kadar gider önündeki bütün engellere rağmen , terk etmek basittir kolay olandır, önemli olan zoru başarmak ve sevgin için mücadele vermektir. Eğer seni sebepsiz yere terk ediyorsa bil ki hiçbir zaman sevmemiştir seni. Sevgi emek ister mücadele ister insan sevgisi için emek veriyor mücadele ediyorsa hiçbir kuvvet ayıramaz onları...

    Bundan sonra gerekenden fazla değer yok kimseye!!!!
     
    Heliak bunu beğendi.
  7. SantiMunez

    SantiMunez

    Mesajlar:
    192
    Yer:
    Samsun
    İsim:
    MUSTAFA CAN ÖMEROĞLU
    Cevap: İçimi Dökmek İçin Yeniden Merhaba :)

    Bu süreci de atlattımya dünya korksun benden :)
     
    BassKiller bunu beğendi.
  8. ozgun_cyprus

    ozgun_cyprus

    Mesajlar:
    1.838
    Yer:
    KIBRIS
    İsim:
    Özgün Olguner
    Cevap: İçimi Dökmek İçin Yeniden Merhaba :)

    HAYATI ISKALAMA LÜKSÜN YOK SENİN
    Bir aşk için yapabileceğin her şeyi yaptığına inanıyorsan ve buna rağmen hala yalnızsan, için rahat olsun. Giden zaten gitmeyi kafasına koymuşturve yaptıkların onun dudağında hafif bir gülümseme yaratmaktan başka hiçbir işe yaramayacaktır. Sen kendini paralarken o her zaman bahaneler bulmaya hazırdır.Hani ağzınla kuş tutsan "Bu kuşun kanadı neden beyaz değil?" diye bir soruyla bile karsılaşabilirsin. İki ucu keskin bıçaktır bu işin...Yaptıklarınla değil yapmadıklarınla yargılanırsın her zaman...
    Bu mahkemede hafifletici sebepler yoktur. İyi halin cezanda indirim sağlamaz. Sen, "Ama senin için şunu yaptım" derken o, "şunu yapmadın" diye cevap verecektir ve ne söylesen karşılığında mutlaka başka bir iddiayla karşılaşacaksındır. Üzülme, sen aşkı yaşanması gerektiği gibi yaşadın.Özledin, içtin, ağladın, güldün, şarkılar söyledin, düşündün, şiirler yazdın. "Peki o ne yaptı" deme. Herkes kendinden sorumludur aşkta. Sen aşkını doya doya yaşarken o kendine engeller koyuyorsa bu onun sorunu. Bir insan eksik yaşıyorsa, ve bu eksikliği bildiği halde tamamlamak İçin uğraşmıyorsa sen ne yapabilirsin ki onun için?
    Hayatı ıskalama lüksün yok senin. Onun varsa, bırak o lüksü sonuna kadar yaşasın. Her zaman ki gibi yaşayacaksın sen. "Acılara tutunarak" yaşamayı öğreneli çok oldu. Hem ne olmuş yani, yalnızlık o kadar da kötü bir şey değil. Sen mutluluğu hiçbir zaman bir tek kişiye bağlamadın ki.... Epeydir eline almadığın kitaplar seni bekliyor. Kitap okurken de mutlu oluyorsun Unuttun mu? Kentin hiç görmediğin sokaklarında gezip yeni yaşamlara tanık olmak da keyif verecek sana... Yine içeceksin rakını balığın yanında. Üstelik dilediğin kadar sarhoş olma özgürlüğü de cabası... Sen yüreğinin sesini dinleyenlerdensin ve biliyorsun asıl olan yürektir. "Yürek sesi ne?" bilmeyenler, ya da bilip de duymayanlar acıtsa da içini unutma; yasadığın sürece o yürek var olacak seninle birlikte. Sen yeter ki koru yüreğini ve yüreğinde taşıdığın sevda duygusunu... Elbet bitecek güneşe hasret günler. Ve o zaman kutuplarda yetişen cılız ve minik bitkiler değil, güneşin çiçekleri dolduracak yüreğini...

    Nazım Hikmet
     
    SantiMunez bunu beğendi.
  9. SantiMunez

    SantiMunez

    Mesajlar:
    192
    Yer:
    Samsun
    İsim:
    MUSTAFA CAN ÖMEROĞLU
    Cevap: İçimi Dökmek İçin Yeniden Merhaba :)

    Özgün abi çok teşekkürler. Nazım Hikmet çok güzel yazmış.
     
    ozgun_cyprus bunu beğendi.
  10. reis

    reis

    Mesajlar:
    5.928
    İsim:
    Olcay Aksu
    Cevap: İçimi Dökmek İçin Yeniden Merhaba :)

    Eskiye nazaran daha iyisin toparladın kendini Mustafa hadi geçmiş olsun.:em:
     
    SantiMunez bunu beğendi.
  11. SantiMunez

    SantiMunez

    Mesajlar:
    192
    Yer:
    Samsun
    İsim:
    MUSTAFA CAN ÖMEROĞLU
    Cevap: İçimi Dökmek İçin Yeniden Merhaba :)

    Teşekkür ederim Olcay abi . Üniversiteyi de kazanırsam müthiş bir dönüş yapacağım :)
     

Sayfayı Paylaş