1. Hoş geldiniz, Akvaryum Portalı ailesine katılım için kendinizi hazır hissediyorsanız üye olun.
    Yardım sayfasından forum kullanım desteği alın.

Portal İle Tanışma Hikayeniz ?

Başlığı 'Akvaryum Kahvesi' kategorisinde fth-94 tarafından 2 Temmuz 2010 başlatılmıştır.

  1. fth-94

    fth-94

    Mesajlar:
    5.167
    Yer:
    Türkiye
    İsim:
    Fatih BAŞBAĞ
    Herkes portalı nereden ve nası bulduğunu yazarsa sevinirim.

    Ben başlayayım...

    Yaklaşık 6-7 sene önce akvaryumum vardı 100lük standart plastik kapaklı idi. İçerisinde 20 cm e yakın japonlar vardı. O zaman babamın görev yeri Kahramanmaraştı. İstanbul' a gelirken akvaryumlar dağıtıldı ona buna verildi. Böylece o zamanki hobm son buldu. Taki 2009 yılı Eylül-Ekim ayı arasına kadar. İnternette gezinirken akvaryum yapımı diye bir başlık gördüm. Nereden denk geldiğini hatırlamıyorum. Sonra o başlığı okudum. Google tekrardan arattım akvaryum yapımı diye. Çıkan sonuçlardan en yukarıdakine tıkladım. En baştaki tıkladığım yer akvaryumportalıydı. Giriş o giriş zaten :) Büyü var bu sayfalarda çıkamıyorum vallahi :F Sorularımı sordum cevap geldi sordum cevap geldi derken 10-11 ay oldu üyeliğim...
     
    Lake Tanganyika ve murer bunu beğendi.
  2. ogiler

    ogiler

    Mesajlar:
    535
    İsim:
    OĞUZ URALER
    Ben fanusta japon almıştım ilk tabi öldü :( ne bileyim 5 yaşında falandım.Temel Abi bana bu siteyi kurunca ÖM atmış öyle buldum burayı.:ay:
     
  3. Onur G. HİTİT

    Onur G. HİTİT

    Mesajlar:
    855
    Yer:
    İlkadım/SAMSUN
    İsim:
    Onur G. HİTİT
    Benim hikayemi Temel Bey'e sorun. Sanırım en ilgiç hikaye benimkidir. :) Ya da ben bir özet geçeyim hemen.

    Akvaryum Portalı'yla tanışmam bir hayli olaylı olmuştu.

    Akvaryum Portalı ile Lepistes Kulübü arasında (daha doğrusu Temel Bey ile benim aramda) bir hayli uzun süren bir gerginlik vardı. Daha doğrusu, Akvaryum Portalı'nın kurucusu Temel Bey (@YIKIKTEMO) ve benim aramda çok uzun zaman önce başka kişilerin bazı tavırlarından ve bazı kişisel atışmalardan kaynaklanan bir soğukluk vardı. Daha önce bana ait bir bilgi burada bir üye tarafından (kim olduğunu şu anda hatırlamıyorum bile) kaynak gösterilmeden paylaşılınca (soğukluk ve gerginlik olan zamanlarda) buraya hemen kayıt olmuştum. Sağlam bir tartışma çıktı ve burada banlandım (zaten burada paylaşım yapmak için değil, emeğimi savunmak için buraya kayıt olmuştum o zaman).

    Aradan epey uzun zaman geçti. Şu anda adını anmak istemediğim birkaç kişi, Akvaryum Portalı'nda bir konuyu tartışıyorlarmış. Odur, budur derken; benim adım anılmış. Bunu bir dostum bana haber verdi, "Abi, senin adın geçiyor, bir bak istersen." deyince baktım, birileri benim Lepistes Kulübü'nde bazı kişilere karşı aldığım tavrı sorguluyor (tavır aldığım kişiler Akvaryum Portalı'ndan değiller). Bana söz hakkı düşünce, hemen kayıt olup gerekli açıklamayı yaptım ve Akvaryum Portalı'nda o an adım geçtiğinden dolayı kayıt olup gerekli açıklamaları yapmak zorunda olduğum için Temel Bey'den ve arkadaşlardan kusuruma bakmamasını istedim. O andan beri buradayım. Başkalarından dolayı ilgisiz insanlarla aramın bozulmasına izin vermemem gerektiğini de anlamış oldum. :)
     
    fth-94 bunu beğendi.
  4. myillar

    myillar Marmara Tuzlucu Üstad Üye

    Mesajlar:
    1.189
    Yer:
    istanbul-pendik
    İsim:
    Mesut YILLAR
    Benim portal ailesi ile ilk buluşmam gerçek anlamdada buluşma şeklinde olmuştu. Olcay AKSU sağolsun vesile olandır. Pendikte portal aile bulışuyor başlığı altında bir konu açılmıştı bende daha üye olalı 24 saat olmuştu o dönemdede boyun fıtığı rahatsızlığımdan evde yatmaktan bayağı sıkılmıştım Olcay hocamla etkinliğe katıldık orada Temel abi Teoman abi Tamer abi ve birçok değerli arkadaşla tanışma fırsatı buldum 01.02.2009 o gün bu gündür bana katlanıyorsunuz.
     
    reis ve fth-94 bunu beğendi.
  5. hasanacar

    hasanacar

    Mesajlar:
    784
    İsim:
    Hasan Acar
    2009 Temmuz'unun ilk günleri yani tam bir sene önce, akvaryumcuların oluşturduğu bir pasajdan 80cmlik akvaryum alarak eve geldim. 15 sene önce de akvaryumum vardı. Japon, lepistes, melek vs. Akvaryumla ilgili bilgilerimi arttırmak için akvaryumla ilgili forumlara kayıt oldum. Daha sonra bir balığım öldü. Sebebini araştırmak için forumlara soru yazdım. En hızlı cevap ve samimi ilgi alaka Akvaryum Portalından geldi. O günden beri buradayım. Bu kısa sürede Malawi, Amazon, Tanganyika dolaylarına evimden seyahatim oldu. Hepsinde destek gördüm. Sorularıma cevap yazıp fikirlerini lütfeden tüm dostlarıma bu vesile ile teşekkür ederim.
     
    fth-94 bunu beğendi.
  6. YIKIKTEMO

    YIKIKTEMO

    Mesajlar:
    30.098
    Yer:
    İstanbul
    İsim:
    Temel Sert
    Benim de bir bulusmam var portalla. Benim bulusmam biraz da kendi gerceklerimle buluşma oldu. Tek basima zaman zaman burada makaleler hazirlarken uye olup konu acacak birini beklerken hirsimla bulustum ilk once.

    Belki kafamiza uymayan dusunceler yuzunden, belki de bizi anlamayanlarin at gozlükleri yuzunden ve belki de forum nasil kurulur, maliyeti nedir bilmeden safligimla bulustum. Hic bunlara bakmadan beynimdekileri dokme arzusuyla bulustum. Bir forumu icindekiler ile degil de sistemi ile degerlendirmenin aci bir ders oldugunu gormeyle bulustum...bulusturdu.

    Ne ilginc degil mi ? 30 liralik sistem iken de, milyarlik sistem iken de en iyi akvaryum sitesi olacagiz diyorduk. Bu hedefe hep birlikte varacagiz insallah.

    Emegi gecen herkese ayri ayri tesekkur ederim...

    Cep mesaj...
     
    fth-94 bunu beğendi.
  7. fth-94

    fth-94

    Mesajlar:
    5.167
    Yer:
    Türkiye
    İsim:
    Fatih BAŞBAĞ
    Hepinize anlattıklarınız için teşekkür ederim. Çok hoş bir konu olduğunu düşünüyorum. Beklediğimden daha fazla bir katılım oldu. Diğer üyelerde katılırsa daha iyi olacaktır...
     
    Lake Tanganyika bunu beğendi.
  8. mustafa karaeli

    mustafa karaeli

    Mesajlar:
    201
    İsim:
    MUSTAFA KARAELİ
    Herkese iyi akşamlar.Benim portalla tanışmam tamamen bir tesadüf.Akvaryum hobisi ile ilgili siteleri google'da ararken burayı buldum.Üye olmadan önce bir ay her gün siteye girip takip ettim.Buradaki arkadaşlık ortamı çok hoşuma gittiği için üye oldum.Hepimizin Türkiye'nin en iyi portalının bir parçası olduğunu düşünüyorum.Neden derseniz bir diğer portallarda bir ay boyunca kaç konu açılmış birde bizim portalda kaç tane konu açılmış diye bakmak yeterli sanırım...
     
    fth-94 bunu beğendi.
  9. fth-94

    fth-94

    Mesajlar:
    5.167
    Yer:
    Türkiye
    İsim:
    Fatih BAŞBAĞ
    Bence açılan konudan çok verilen cevaplar önemli...

    Bir çok forumda bilgisi olmayan arkadaşlar kulaktan dolma biliglerl o öyle olmaz, şöyle olur, böyle olur diyorlar. Fakat bu portalda ise kesinlikle böyle birşey yok. Tecrübeli kişiler cevaplandırıyor soruları. Bilmeyende o konuya mesaj atmıyor...
     
    Lake Tanganyika bunu beğendi.
  10. Warden

    Warden

    Mesajlar:
    585
    İsim:
    Güven Gökdere
    Google amcaya " Akvaryum " kelimesi yazarak ulaştım bu foruma.Öylesine bir bakıp çıkarım diye girdim giriş o giriş.

    Başka akvaryum sitelerine ve diğer hobilerle ilgili forumlara da üyeyim.Ancak bütün içtenliğimle söylüyorum ki bu portal internetin başına geçtiğimde içimden gelerek ve büyük bir heyecan duyarak açtığım ilk adres.Buradaki üslup,aile ortamını diğer üyesi bulunduğum forumlarda bulamadım.Umarım bu ortam bozulmayacak ve portalımız büyüyecek...

    Güzel günler göreceğiz,güneşli günler :)
     
    fth-94 ve ogiler bunu beğendi.
  11. Lake Tanganyika

    Lake Tanganyika

    Mesajlar:
    1.888
    Yer:
    İstanbul/Tepekent
    İsim:
    Yavuz Kaçar
    Ben buraya üye olmadan önce Türker abi ile bir konu üzerinde konuşuyorduk ve bişey sordum oda ''Akvaryum Portalına'' bak dedi ve üye ol dedi bende hemen üye Ve Şubat 2009'dan beri portal ile buluştum şuan 1 senelik üyeyim, ne sorduysam hepsini tek tek anlatılar ve olumlu olumsuz cevaplar verdiler. İyi üye olmuşum portala. Öncelikle portal'a üye olmamı sağlayan Türker Abime ve Portaldaki büyük Üstadlarıma, arkadaşlarıma tek tek teşekkürlerimi sunarım... Umarım dahada büyür portalımız... Gerçekten çok kaliteli insanlar var burada umarım hep böyle kalır ve hep kaliteli insanlar üye olur... Gerçekten harika bir forum buraya üye olduğumdan beri diğer forumların yüzüne bile bakmıyorum baksam bile 5-10 dakika bakıyordum. Tekrardan Hepinize Teşekkür Ederim...

    Saygılar...
     
    fth-94 bunu beğendi.
  12. Emrah Ece

    Emrah Ece

    Mesajlar:
    2.320
    Yer:
    İSTANBUL
    İsim:
    emrah ece
    02-12-2008 Tarihinde kaydolmuşum ne çabuk geçti zaman.
    Bir dostum çağırmıştı beni buraya, bir dostun sayesinde birçok dost edindim portalda, gecem gündüzüm olmuştu burası sabah 09.00 gece 03.00 mesai yazar olmuştum :D Bir kere kapılınca bırakması zor oluyor, öyle bir ayrı tadı vardı benim için portalın.

    Bu gün gelinen noktaya bakıp emeği geçmiş-geçecek olan herkezi can-ı gönülden tebrik ederim. Daha da başarılı daha da iyi olacak.

    Saygı ve sevgi ile...
     
    fth-94, turqer, cirol ve diğer 4 kişi bunu beğendi.
  13. fth-94

    fth-94

    Mesajlar:
    5.167
    Yer:
    Türkiye
    İsim:
    Fatih BAŞBAĞ
    Bir güncelleme yapalım. Yeni gelen veya gözünden kaçan arkadaşarda katılsın...
     
  14. volkantr34

    volkantr34

    Mesajlar:
    3.301
    Yer:
    İstanbul
    İsim:
    Volkan
    Güzelim forumumuzda ki bu güzelim konuya bende katılımda bulunayım.. :) Bende herkes gibi başka başka forumlarda takılıyor aynı zamandada bir tat arıyor fakat bulamıyordum.. Abdullah kankam sayesinde bu forumla tanıştım ve aynen devam ediyorum.. Sağolsun Portal sayesinde çok değerli abilerim , arkadaşlarım ve kardeşlerim oldu.Dahada olacak inşallah.. Bu portal acaip bir portal :) Adamı tatlı getirir tuzlu götürür :)))) Örnek Murat abinin akvaryumu :))

    Kalıcı dostlukların artması dileğiyle... Saygılar
     
    YIKIKTEMO ve murer bunu beğendi.
  15. cirol

    cirol

    Mesajlar:
    4.008
    Yer:
    Avcılar-İSTANBUL
    İsim:
    İsmail ATEŞ
    Bu güzel ortam ve sıcak dostluklarla tanışmam farklı yerlerde takılırken eski güven ve doğru paylaşımların kaybolduğu hobide amacın sadece çıkar olduğu düşünürken googlede geziniyordum.Amacın beslediğim tür hakkında makaleler bulup okumaktı sonra dikkatimi Akvaryumportalı ve alt kısmında akvaryuma ve balıklara dair birçok makalenin ve bilginin yer aldığı portal yazısı dikkatimi çekti ve ziyaretçi olarak bir iki gün gezdikten sonra direk balıklama dalış yapıp üye oldum ve iyiki olmuşum sıcak dostluk ve keyifli paylaşımın olduğu bu güzel ortamı karşılıksız bize sağlayan Temel hocama ve bugünlere getirmek için desteğini esirgemeyen üstadlara teşekkür ediyorum.
     
    reis ve YIKIKTEMO bunu beğendi.
  16. sconat

    sconat

    Mesajlar:
    453
    İsim:
    Ozan Sıdal
    Bankada temel abiye yemekhanede japon akvaryumum var dedim demez olaydım.Akvaryumu anlattım olmaz diye başladı saydıda saydı.Para yok diyince yap o zaman koçum dedi.Ogün bugün yapıyorum.Çok güzel üst sumpum var.Haftada bir balık öldürürdüm artık biri sorsa en sağlam balık ne diye japon derim.super:gif

    En azından akvaryum ekipmanlarıyla oynamanında zevkli olduğunu öğrendim burdan. super:gif
     
    YIKIKTEMO bunu beğendi.
  17. reis

    reis

    Mesajlar:
    5.928
    İsim:
    Olcay Aksu
    Beni sormayın arkadaşlar.İlk zamanlar forum özel sorunlusu iken forum özel sorumlusu oldum.:)
     
    ozgun_cyprus bunu beğendi.
  18. fth-94

    fth-94

    Mesajlar:
    5.167
    Yer:
    Türkiye
    İsim:
    Fatih BAŞBAĞ
    Bir güncelleme yapalım. Aramıza yeni katılanlarda anlatsın portal ile tanışma maceralarını :)
     
  19. ORGO

    ORGO

    Mesajlar:
    387
    İsim:
    Orhan Özdemir
    Benim portal ile tanışmam Temel abinin beni portala davet etmesi şeklinde oldu..Temel abiyi başka bir forumdan tanırım,orada da burada da çok sevmişimdir kendisini.Saygılarımı sunuyorum.Adını vermek istemediğim forumda bazı olaylar yaşadım,Temel abide bir aralar gerginlikler yaşamıştı sanırım öyle hatırlıyorum yanlış hatırlıyorsam affola.Bir gün ismini vermek istemediğim forumda bazı nedenlerden dolayı bana karşı öznel bir eleştiri yapıldı ve Temel abide gel forum açıyoruz deyince,fazla söze gerek yok:temel:
     
  20. berkan

    berkan

    Mesajlar:
    405
    İsim:
    berkan yıldız
    Ben sarı prenseslerle ilgili bilgi arıyodum.Sonra karşıma akvaryum portalı geldi.Yorumları beğenince üye oldum.
     

Sayfayı Paylaş