1. Hoş geldiniz, Akvaryum Portalı ailesine katılım için kendinizi hazır hissediyorsanız üye olun.
    Yardım sayfasından forum kullanım desteği alın.

Ender tür montipora

Başlığı 'Deniz Akvaryumu Canlı İlanları' kategorisinde MuratTheDark tarafından 28 Ağustos 2020 başlatılmıştır.

  1. MuratTheDark

    MuratTheDark

    Mesajlar:
    102
    İsim:
    murat
    Sadece 2 adet frag vardır
    1 tl boyutunda
    650 mani

    0505 287 54 24
    İl dışı strafor koli ile gönderim yapılır [​IMG][​IMG]

    SM-G975F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
     
  2. harfuzmani

    harfuzmani

    Mesajlar:
    5.755
    Yer:
    Bursa
    Ne kadar endermiş ki bu fiyata satılıyor.
     
  3. MuratTheDark

    MuratTheDark

    Mesajlar:
    102
    İsim:
    murat
    Varsa besleyen arkadaşlar paylaşsın

    SM-G975F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
     
  4. harfuzmani

    harfuzmani

    Mesajlar:
    5.755
    Yer:
    Bursa
    Çok nadir bir tür değil sizdeki bende var mesela başkasında da illaki vardır.Kaldı ki montiporalarda en nadir türler rainbow türleridir ki onlarında frag fiyatları sizinkinin yanına yaklaşamaz heralde.
    Neyse size hayırlı müşteriler, tabi ilanı onaylayan arkadaşa serzenişim bu arada size değil.
     
    mekatronik bunu beğendi.
  5. MuratTheDark

    MuratTheDark

    Mesajlar:
    102
    İsim:
    murat
    Rainbow montipora da var bundan büyük yarı fiyatına. Bu tür ile kıyaslanamaz. Yurt dışı fiyatları da öyle. 1 adet satıldı demek ki bilenler anlayanlar var.

    SM-G975F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
     
  6. harfuzmani

    harfuzmani

    Mesajlar:
    5.755
    Yer:
    Bursa

    Bu türe bu fiyatlar veriliyorsa demek ki karamsar olmamız anlamsızmış, hobi ölmemiş demektir.

    Burak kardeşim saolsun zamanında hobiyi bırakırken vermişti bir frag, 1 senede devasa boyutlara ulaştı.İsteyene kırıp vermeye devam ediyoruz, anlamadığımız için bedava dağıtmaya devam.
     
    Ontheway, veysel, Sena ve diğer 1 kişi bunu beğendiniz.
  7. mekatronik

    mekatronik

    Mesajlar:
    2.993
    Yer:
    İstanbul
    İsim:
    Erdoğan
    Hakan ilanı ben onayladım. Üzülerek söylüyorum; tekrar bu durum olsa yine aynı şekilde davranırım. İlan mevcut kurallara uygun nitelikte açılmış, o sebeple satışa engel olabilme durumum sadece belli şartlarda mümkün olabiliyor. Serzenişinde de sonuna kadar haklısın ve seni anlıyorum, hatta kabul ediyorum. Mevcut ekonomi modelinde bir malın fiyatını satıcı değil piyasa şartları belirliyor. Aklım ve gönlüm orada 150 tl'yi görmek istese de gözlerim ''650 mani'' ibaresini görüyor. Benim bu (ya da benzer) ilanlar için kurallar çerçevesinde nasıl onay verme durumum varsa, sizlerin de ilan altına fiyatlandırma politikasıyla ilgili kişisel fikirlerinizi belirtme durumunuz bu noktada çok önemli ve bilgilendirici. Tıpkı benim bu mesajdaki amacım gibi.

    Not: bazı kısımlarda kişisel değerlendirme yaptım. Biz burada moderatör olabiliriz, diğer yandan sizler gibi aynı zamanda üyeyiz ve elbetteki fikir beyan etme özgürlüğümüz var. İlan sahibinin serbest piyasa ekonomisi içindeki fiyatlamasına karşılık benim yazımı düşünce özgürlüğü bağlamında ele almanızı rica ediyorum.

    Saygılar.
     
    veysel ve harfuzmani bunu beğendi.
  8. harfuzmani

    harfuzmani

    Mesajlar:
    5.755
    Yer:
    Bursa
    Erdoğan sonuna kadar haklısın zaten sadece serzeniş diye yazdım, belki de eski günleri özlüyorum ondandır.İlanı görünce aklıma temo geldi, bu ilana yazacaklarını hayal ettim bir an.O yüzden serzenişi ilan sahibine değilde yayınlayan arkadaşa yaptım, kısmet o da senmişsin. :)
    Tüm moderatörler tanıdığım bildiğim ve sevdiğim arkadaşlarım, nazımızın geçeceği bildiğim için rahatça sallayabiliyorum.Üstlendiğiniz ve sabırla devam ettirdiğiniz görev içinde ayrıca takdir edildiğinizi de bilin.
     
    Pennywise, veysel ve mekatronik bunu beğendi.
  9. MuratTheDark

    MuratTheDark

    Mesajlar:
    102
    İsim:
    murat
    Beni yanlış anladınız sormadan direkt yargılamayın lütfen. Ben bu canlıyı alalı aşağı yukarı 2 sene oldu. Ve tırnak kadar bir şeydi. Yalvararak aldım resmen ve gerçekten ciddi bir rakam ödedim. Diğer frag için arkadaş ikram istedi istediği rakama kadar düştüm. Genel olarak her büyüyen ve satmak zorunda olduğum canlıda aynı politikayı izledim aradan uzun zaman geçse dahi bana gelen fiyatı baz aldım.
    Benim yazdığım rakam aldığım rakama yakın boyut olarak da büyük. Bazı canlılarda gördük ki resmen ayağa düştü bizim ne çabalar ile alıp büyüttüğümüz milim büyümesi için gözünün içine baktığımız türler ortalık malı oldu değersizleşti.
    Piyasayı yoklayan ona göre ayar çeken falan bir hobici değilim olmadım olmam. Mecbur kalmadıkça hiç bir canlıma kıymadım. Ne yazık ki akvaryum boyutu belli canlının büyüyeceği alan belli. Bir Kere akvaryum büyüttüm imkan dahilinde yine büyüteceğim.
    İmkan varsa konu silinsin böyle bir yanlış anlaşılma ya da gergin bir durum içinde bulunmak istemiyorum.

    SM-G975F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
     
  10. mekatronik

    mekatronik

    Mesajlar:
    2.993
    Yer:
    İstanbul
    İsim:
    Erdoğan
    1- İlanınız kurallara uygun şekilde açıldığından aktif tutulması hakkınız var.
    2- Mevcut satışa koyulan materyal ya da canlının satışından herhangi bir sebeple ( belirtme zorunluluğunuz bulunmamaktadır) vazgeçmeniz durumunda talebiniz doğrultusunda ilanınız kilitlenerek cevap alımına kapatılır. Başlık altına mesaj yazılamaz. İlan satış için aktif olmayacak fakat konu başlıklarında görünmeye devam edecektir.
    3- Bir ilanın tarafımızdan tamamen silinebilmesi için bir ya da daha fazla ihlalin gerçekleşmiş olması gerekiyor. Başlık altında bu durum hasıl olmadığından sebeple ilanınızın silinmesi, bireysel manada sizin kişisel hak ve özgürlüklerinizi kısıtlayacağından ve Portal genelinde uyguladığımız bilgiye ulaşımı engellememesi açısından devam edecektir.

    Kişisel algılamayın lütfen, herhangi bir gerginlik yok. Üst mesajınızda kendinizi gayet güzel ifade etmişsiniz. Düşünce özgürlüğü kapsamında ele almanızı ümit ediyorum.
     
    Pennywise, veysel ve MuratTheDark bunu beğendi.

Sayfayı Paylaş