1. Hoş geldiniz, Akvaryum Portalı ailesine katılım için kendinizi hazır hissediyorsanız üye olun.
    Yardım sayfasından forum kullanım desteği alın.

Newa More 30r

Başlığı 'Deniz Akvaryumu Malzeme İlanları' kategorisinde Sena tarafından 2 Kasım 2017 başlatılmıştır.

  1. Sena

    Sena

    Mesajlar:
    370
    Yer:
    İstanbul
    İsim:
    Sena
    Akvaryumu 2. el olarak almıştım ancak kargoda kırıldığı için hevesim kaçıp ekipmanlarını temizleyip kaldırmıştım. 1 sene kadar kutusunda yattıktan sonra Süleyman Usta'ya 30x30x30 (Orijinal ölçüleri) full extra clear bir tank yaptırıp 2 hafta kadar kullandım. Süleyman Usta'nın işçiliği neticesinde eskisinden daha güzel oldu. Sürpriz şekilde büyük tanka geçtiğim için tekrar boşa çıktı.

    Tank 0 gibi, çiziksiz, fotoğraftaki ilk boşalttığım hali, tertemiz duruyor şu an.

    Tüm ekipmanları eksiksiz ve problemsizdir. Önceki sahibi skimmer kabının taşmasını önlemek için delik açıp hortum bağlamış. Deliği kapattım zira 30litrelik bir tank için görsel kirlilikten başka bir şey olmadığını düşünüyorum. Sevgili eski sahibinin rezalet işçiliği yüzünden kabın bir tarafı pek hoş görünümde değil. Detaylı fotoğrafını ekleyeceğim.

    Protein skimmerı hava taşlı. Kurulum yaparken tahtadan yeni hava taşı takmıştım ancak değiştirilmesi gerekebilir. Ne kadar sürede yenilenmesi gerektiği konusunda bilgim yok.

    18 tane beyaz, 7 tane mavid ledden oluşan 7w'lık aydınlatması mevcut. Ayrı ayrı veya hepsi bir olmak üzere manuel olarak yanabiliyor. Bunun dışında timer özelliği mevcut, full yanmasını istediğiniz süreyi ayarlayıp 1 saat öncesinde mavilerle açılıp, son 1 saat yine maviler ile otomatik olarak kapanıyor.

    Suyu çekip üst kapaktan tekrar tanka döndürdüğü bir devridaim sistemi var. Filtre çorabının içinde üst kısma dilediğiniz medyayı ekleyebiliyorsunuz. Newa'nın kendi kartuşları da var ancak bulunabiliyor mu bilemiyorum.

    Zoa, mushroom ve benzeri kolay mercanlara yeterli olduğunu düşünüyorum. Zira 2 hafta süresince eklediklerim gayet keyifli gözüküyordu. Araştırırsanız stok hali ile çok çok güzel durumda olan tanklar mevcut.

    Ben akvaryumu 1 aylık olduğu iddiasıyla satın almıştım ama yalanmış 1 aylık veya 0 ayarında falan değil. Ancak şu an sorunsuz, eksiksiz ve son derece şık. Teslimat yalnızca Şişli, Teşvikiye'de elden, kargo, otobüs riskine giremem. Uygun miktarda Nature's Ocean kaya da alan kişiye seçmece şekilde hediyemdir. Dilerse kullanılmış kum da verebilirim ama ben olsam kullanmam. :)

    Fiyat: 400TL. Kredi kartıyla almak isteyen olursa bilindik esnaftan illa ki alınacak ihtiyaçlar bulunur. :)

    http://www.newa.it/en/prodotti/newa_more-74

    newa 2.jpg newa.jpg
     
    Tarık KÜÇÜK bunu beğendi.
  2. Sena

    Sena

    Mesajlar:
    370
    Yer:
    İstanbul
    İsim:
    Sena
    Güncel.
     
  3. Sena

    Sena

    Mesajlar:
    370
    Yer:
    İstanbul
    İsim:
    Sena
    Güncel. Canlı veya ekipman takası olabilir.
     

Sayfayı Paylaş