1. Hoş geldiniz, Akvaryum Portalı ailesine katılım için kendinizi hazır hissediyorsanız üye olun.
    Yardım sayfasından forum kullanım desteği alın.

Hangi marka tuz

Başlığı 'Deniz Akvaryumları Yeni Başlayanlar' kategorisinde İsmail YILDIRIM tarafından 20 Haziran 2017 başlatılmıştır.

  1. İsmail YILDIRIM

    İsmail YILDIRIM

    Mesajlar:
    16
    İsim:
    İsmail YILDIRIM
    Merhabalar, nasip olursa yakında tuzlu su tankım kurulacak. Her ne kadar tatlısu tecrübemiz olsa da tuzlusu ayrı bir dünya. Ufaktan malzemelerimi tedarik ediyorum, ancak en büyük sıkıntı TUZ.
    Forumlarda araştırıyorum, bütün bilgileri derlerseniz sonuç insanın biraz aklını karıştırıyor, birde bazı bilgiler var 2008-2009 yıllarından insan dikkat etmese bunlara göre işlem yapacak, o bilgiler yanlış değildir ancak üzerinden çok zaman geçmiş.
    Lafın kısası, bilindiği gibi bu iş çok maliyetli, eh bizlerde zengin değiliz (maddi olarak) o yüzden benim işimi görecek hesaplı bir tuz markası paylaşımında bulunursanız sevinirim.
    Tankımda kurulum sonrası inşallah 4 tane palyaço, 2 karides, 2 tane goby, yeteri miktarda mercan bulundurmayı düşünüyorum.
    Şimdiden teşekkürler.
     
  2. Tarık KÜÇÜK

    Tarık KÜÇÜK

    Mesajlar:
    1.889
    Yer:
    İzmir
    İsim:
    Tarık KÜÇÜK
    Merhaba kurulumunuz hayırlı olsun şimdiden. Çoğu kişinin hemfikir olduğu markalardan biri Red Sea Coral Pro Tuz sorunsuz kaliteli bir tuzdur. Hatta uygun fiyata arıyorsanız Facebook Deniz akvaryumu topluluklarında yakın zamanda satan biri vardı fiyatı uygundu bir bakabilirsiniz.
     
    İsmail YILDIRIM bunu beğendi.
  3. İsmail YILDIRIM

    İsmail YILDIRIM

    Mesajlar:
    16
    İsim:
    İsmail YILDIRIM
    Az önce kumlara bakarken bu ilanı gördüm, normal deniz kumu ilanları ile aynı özelliklere sahip ancak fiyatı çok uygun, ciklet kumu diyor ama bu özellikler ile deniz tankında da kullanılır diye düşünüyorum, ustalar ne der acaba?
     
    A.P Bot Yazı düzenlemesini kaydetti.: 20 Haziran 2017
  4. Tarık KÜÇÜK

    Tarık KÜÇÜK

    Mesajlar:
    1.889
    Yer:
    İzmir
    İsim:
    Tarık KÜÇÜK
    Malesef kullanılmaz. Fiyat uygun olsun derseniz 25kg olarak Reef.lowers yada crystalpro markasını tercih edebilirsiniz. Tercih olarak mercan kırığı da tercih edilebilir.
     
    İsmail YILDIRIM bunu beğendi.

Sayfayı Paylaş