1. Hoş geldiniz, Akvaryum Portalı ailesine katılım için kendinizi hazır hissediyorsanız üye olun.
    Yardım sayfasından forum kullanım desteği alın.

Balığım Suyun Dibinde Yan yatıyor ve Zor Nefes Alıyor Aciil Yardım

Başlığı 'Tatlı Su Hastalık Tedavi Portalı' kategorisinde Koopril54 tarafından 30 Ağustos 2016 başlatılmıştır.

  1. Koopril54

    Koopril54

    Mesajlar:
    2
    İsim:
    Kopril54
    akvaryumda 2 tane japon balığım var biri biraz hiperaktif ama diğeri suyun altında yan yatıyo ve hiç yüzmüyo yem de yemiyo birazda zor nefes alıyomuş gibi gözüküyor

    İkl başta akvaryumu temizlerken denizden aldığım taşları görüdüm yerde ve onları yıkayıp akvaryuma koydum sonraki ilk gün yada bi sonraki gün kuyruğu erimişti değişik bi şekil aldı kuyruğu ve kıp kırmızıydı petşopa sordum mantar dedi bi ilaç verdi 1 hafta kullandım kızarıklık geçti ama kuyruk düzelmemişti sonra 5 saatlik bi yolculuğa çıktık hala iyiydi 1 saat lik yolculuğa da çıktık yine iyiydi 3 gün sonra yani bugün biraz hareketsizdi ve taşların arasından çıkmıyodu bende taşları çıkardım suyun dibinde öyle duruyo contra laytro damlattım o ilaçtan damlattım ama 30 dk geçti hala öyle bu arada ikisndende 2 damla damlattım kötü bişey olmasın diye lütfen yardım edin ölcek ya.
     

    Ekli Dosyalar:

  2. Koopril54

    Koopril54

    Mesajlar:
    2
    İsim:
    Kopril54
    Lütfen yardım edin
     
  3. 8020_r31s

    8020_r31s

    Mesajlar:
    1.410
    Yer:
    İstanbul Anadolu
    İsim:
    ibrahim cengiz
    Yardım edelim fakat siz sadece olayı anlatmışsınız.Bu balık nerde, nasıl yaşadı bu zamana kadar?Mesela fanusta besliyorsanız zaten ölümüne şaşmamak lazım.Su değişimleri sırasında musluk suyu mu kullandınız yoksa hazır su mu?
     
  4. veysel

    veysel

    Mesajlar:
    15.828
    Yer:
    ankara (aydın)
    Aynı sorun hakkında uçüncü konu oldu. Birini silmistim diger konunuzda da tankı kurulumu detayli anlatın demistim. Diger konuyu da siliyorum.
     

Sayfayı Paylaş