1. Hoş geldiniz, Akvaryum Portalı ailesine katılım için kendinizi hazır hissediyorsanız üye olun.
    Yardım sayfasından forum kullanım desteği alın.

Portaldaki tatlı su akvaryumu kategori azlığı.

Başlığı 'Akvaryum Kahvesi' kategorisinde Toprak Akalın tarafından 29 Ağustos 2014 başlatılmıştır.

  1. Toprak Akalın

    Toprak Akalın

    Mesajlar:
    840
    Yer:
    MERSİN
    İsim:
    Toprak Akalın
    Arkadaşlar forumdan elimi ayağımı çekmiştim baya bir süredir. Arada bir girip kontrol ediyorum da tatlı su bölümleri sanki 5. plana itilmiş gibi. Önceden ayrı ayrı kategoriler falan vardı, şimdi tamamı en altta toplam 5 kategori ve forumun giriş sayfasında deniz akvaryumu portalı yazıyor. Bence konular biraz daha homojen dağılmalı, sonuçta önceden böyleydi ve sonradan deniz akvaryumuna bu kadar yüklenilince ben bir tatlı su akvaryumu sahibi olarak forumda tatlı suyun arkaplanda kaldığını hissettim. Benim gibi düşünenler var mı diye de merak ettim. :rolleyes:
     
    Ankaraguclu bunu beğendi.
  2. Ankaraguclu

    Ankaraguclu

    Mesajlar:
    2.644
    Yer:
    Ankara
    İsim:
    Miraç küçükerdem
    :anlastik: Aynen Bende senin gibi düşünüyorum Kardeşim. Paylaştığımız Güncellemelere yorum bile gelmiyor Önceden bir çok kişi yorum yapıyordu şimdi 1-2 kişi anca yapıyor
     
  3. -doctore-

    -doctore-

    Mesajlar:
    1.315
    Yer:
    Samsun-BAFRA
    İsim:
    muhammed yıldız
    Ben de sizler gibi tatlı su ağırlıklı olmasını isterdim ama kurucu,yönetici, bir çok üstad ve özel üye deniz akvaryumu sahibi olduğu için bu durum normal. Nitelikli paylaşım hangi alanda daha çoksa iş o tarafa döner. Hatta burası bence tam bir deniz akvaryumu forumu. Böyle kabul etmek lazım. :)
     
  4. YIKIKTEMO

    YIKIKTEMO

    Mesajlar:
    30.098
    Yer:
    İstanbul
    İsim:
    Temel Sert
    Arkadaşlar gerçekten bu durum için üzgünüm ama samimi şekilde genel tüm forumlara bir bakalım, üşenmeyin var olan forumlara şöyle bir bakın. Ülkemizde tatlı su forumları ile karışık olup deniz akvaryumu forumları bu denli aktif şekilde yıllarca ilerleyen tek forum Akvaryum Portalı'dır. Hatta şaşırtıcı şekilde deniz akvaryumu konuları baskın geliyor tatlı su konuları alta düşüyordu.

    Kimse tatlı su forumlarındaki içeriğin kalitesine laf edemez sanırım ama üzgünüm ki arkadaşlar deniz akvaryumu üzerine iyice baskın hale geliyor. Bizler inanın çok düşündük ve o bölümlere çok emek veren kardeşlerimiz ve abilerimiz oldu, bu yüzden tamamen kaldırmak içimize sinmezdi. Fakat küçültmek veya bir araya toplamak diyelim bunu yapmak zorunda kaldık.

    Yani tatlı su seven arkadaşlara bir şey söylemeye hakkımız yok haklısınız ve bu bölümleri kullanmaya devam edip etmeme kararınıza saygı duyarız. Bir ince espiri olarak da, gerçekten sizleri artık tuzlu su içinde görmek isteriz. :)
     
  5. Toprak Akalın

    Toprak Akalın

    Mesajlar:
    840
    Yer:
    MERSİN
    İsim:
    Toprak Akalın
    Vallahi tatlı suda kullanılabilecek hatta çok iyi olabilecek armatürleri falan deniz bölümünde görüyoruz. Olmuyor yani. :) Sırf tuzlu başlığında diye murat abiden bana da yapar mısın şundan diyemedim. :)
     

Sayfayı Paylaş