1. Hoş geldiniz, Akvaryum Portalı ailesine katılım için kendinizi hazır hissediyorsanız üye olun.
    Yardım sayfasından forum kullanım desteği alın.

En Beğendiğiniz Akvaryum Sitesi

Başlığı 'Anket Forumu' kategorisinde balıkosman tarafından 2 Aralık 2010 başlatılmıştır.

?

Hangisidir sizce?

  1. Akvaryum com

    oy sayısı 4
    5,5%
  2. Akvaryum portalı

    oy sayısı 65
    89,0%
  3. Akvaryum cenneti

    oy sayısı 0
    0,0%
  4. Akvaryum forum

    oy sayısı 2
    2,7%
  5. Akvaryum kulubü

    oy sayısı 0
    0,0%
  6. Diğer sitelerden

    oy sayısı 2
    2,7%
  1. METİN SUVAR

    METİN SUVAR

    Mesajlar:
    404
    İsim:
    METİN SUVAR
    Cevap: En Beğendiğiniz Akvaryum Sitesi

    Benimde akvaryum konusunda ilk üye olduğum site burası.Birde Onur hocam sağolsun Lepistes kulübüne üyeliğim var,onun dışında bu konudaki sitelerin hiçbirine üye değilim ve olmayıda düşünmüyorum, çünkü bunun bir çok sebebi var;mesela bu sitede olan içtenliğin, dostluğun ve samimiyetin başka bir sitede bulunacağına inanmıyorum.İnanın çevremde bu portala üye olmasını istediğim insanlara sürekliliğiniz olacaksa üye olun diyorum.Ve geçen gün bir akvaryumcuda portal konusu açıldı, oradaki müşterilerden biri bana filan sitenin üye sayısı daha fazla neden orayı tercih etmiyorsunuz? diye sordu.Bende bizim üye sayımız belki az ama bizim portal daha samimi ve daha başarılı siz bizim portalı deneyin isterseniz dedim.Akvaryumumdaki balık sayısı arttıkça eşe dosta hediye ediyorum ama portala üye olma şartıyla.Değerli Akvaryum Portalı aliesi hepinize teker teker teşekkür ediyorum,İyiki varsınız,iyiki Akvaryum Portalı var. :aha:Saygılar
     
    şeref24, arador88, Onur G. HİTİT ve diğer 2 kişi bunu beğendi.
  2. arador88

    arador88

    Mesajlar:
    30
    İsim:
    Oğuzhan
    Cevap: En Beğendiğiniz Akvaryum Sitesi

    Tabikide Akvaryum Portalı :cicek: Hem içerik olarak istediğimi bulduğum hemde arkadaşlığın, dostluğun ve yardımlaşmanın olduğu sıcacık bir portal :basardim:

    :aha:
     
    şeref24, METİN SUVAR ve YIKIKTEMO bunu beğendi.
  3. penqun

    penqun

    Mesajlar:
    646
    İsim:
    Haktan KAYACAN
    Cevap: En Beğendiğiniz Akvaryum Sitesi

    Akvaryum portalı:aha:
     
    METİN SUVAR ve YIKIKTEMO bunu beğendi.
  4. Onur G. HİTİT

    Onur G. HİTİT

    Mesajlar:
    855
    Yer:
    İlkadım/SAMSUN
    İsim:
    Onur G. HİTİT
    Cevap: En Beğendiğiniz Akvaryum Sitesi

    Aynen... Eskiden pek çok sitede takılırdım. Yirmiden fazlaydı. Son birkaç senedir ise iyice sıkıldım çoğu siteden. Kendi sitem de dahil birkaç sitede takılıyorum. Biri de Akvaryum Portalı... Fazlasına gerek yok. Bu kadarı yetiyor. Samimiyet, herkesin birbirini az çok tanıması, her kafadan ayrı ayrı sesler çıkmaması bunda etkili oluyor.
     
    YIKIKTEMO ve METİN SUVAR bunu beğendi.
  5. ZeRo-x7

    ZeRo-x7

    Mesajlar:
    932
    Yer:
    İstanbul/ Beykoz
    İsim:
    Murat Sarıoğlu
    Cevap: En Beğendiğiniz Akvaryum Sitesi

    Ben bir yerde sabit durmam her siteyi gezmeyi araştırmayı severim:). Akvaryum portalı hakkında düşüncelerimi söylemek istiyorum genelde dıy çalışmalarda başarılı bir portal bana göre, makale yönünden fazla konular yok tabiki güzel makale'ler var yiğidi öldür hakkını yeme. Ama yetersiz makale paylaşımı, yöneticilere gelirsek hiç birini tanımıyorum yüz yüze görmedim ama bana cana yakın samimi insanlar geliyo bu yüzden bu portalı seviyorum. Akvaryum.com sitesinde daha çok dolaşıyorum neden derseniz forumda sürekli bir güncel'leme var sorulan sorular cevaplar var en önemlside üye sayısı fazla olduğundan soruna cevap çabuk veriliyo burda onu ben göremedim açıkcası. Ama burdan hiç bir zaman vazgeçmem beni çeken birşeyler var burda seviyorum burayı:).
     
  6. YIKIKTEMO

    YIKIKTEMO

    Mesajlar:
    30.098
    Yer:
    İstanbul
    İsim:
    Temel Sert
    Cevap: En Beğendiğiniz Akvaryum Sitesi

    Makale konusunda aslında yiğide hakkını verdin ama yarım bıraktın. Ben sana bizden sonra açılan ama hiç bir kategorisinde sabit konu makalesi olmayan olanında alıntı yani artık sakız olmuş yazılar olduğunun net yazayım.

    Portal her kategorisinde yığınla sabit makalesi olan yani 'İçeriği' olan bir sitedir ve her biri yüz de yüz özgün ve yeni bilgiler içerir. 400 kadar özgün ve açıkcası annımızı dik tutacak içerikte olan makaleyi hazırlayıp içerikle paylaşıma başlamak hiç ama hiç kolay değil. Zaten sonradan açılan sitelerin yok olup gitmesinin ama portalın bir şekilde bir yerinin olmasını sağlayan da budur. Bu satır aralarında bilinen ve uygulanan birçok hatadan dönülmesine vesile olunmuştur.

    Akvaryum com sitesi açılalı 12-13 yıl olmuş ama portal 3 yıldır paylaşıma açıktır. Üye bazında da bu süre göz önüne alındığında önemli bir yol katetmiştir ve edecek elbette. Kısaca kıyası yaparken ülkenin ilk sitesiyle baz aldığınızı unutmamak gerek. Hatırlamak gereken ise; Yine bizden 8-10 sene önce açılan bir nebze yeri olan siteleri de geride bırakmıştır. ;) Çünkü kıyaslama en büyüğü ile yapılmaktadır hep. Akvaryum com sitesini zaten bizler tek rakip olarak görrüyoruz ama sonuçta rakip ifadesi hobiye faydalı rekabetten öte değildir.

    Unutmayın! İçeriği sürekli çalınan ve ismi de taklid edilerek 5 adet kopyası açılmış bir yerdir Akvaryum portalı.

    DIY Gurup forumlarının içeriğine, başarısına ve o kategorilerdeki emeğe...öz veriye...anıl terine...verilen mücadelesine...bize oralarda sırt verenlere edilebilecek en küçük bir söz veya küçümseme ifadesi kullanan kişi veya kişiler zaten hobici değil...olsa olsa şerefsiz olur. Emek verilmiş aktarılmış ve beklenen tek şey insanların yaptığını görmesi ve tabii faydalanması. Bunun anlamını anlayanlarla yola devam etmeyi seviyor ve istiyoruz. Kuru kalabalık tarzımız değil.

    Sevgiler...
     
  7. ZeRo-x7

    ZeRo-x7

    Mesajlar:
    932
    Yer:
    İstanbul/ Beykoz
    İsim:
    Murat Sarıoğlu
    Cevap: En Beğendiğiniz Akvaryum Sitesi

    Temel abi gene söyleyecek söz bırakmadın:D
     
  8. Okurt

    Okurt

    Mesajlar:
    2.232
    Yer:
    Çanakkale
    Cevap: En Beğendiğiniz Akvaryum Sitesi

    En iyi akvaryum sitesi hic suphesiz Bilyap Aquaristic Akvaryum Sitesi'dir. bilen bilir internetin ilk akvaryum sitesidir, ilkokulumuzdur. bugun akvaryum sitelerinde cok ileri noktalara gelmis bircok arkadasin ilk yuvasidir. yillar icinde atil vaziyette kalarak artik geleni geceni az olan bir site olsa da benim icin onemi cok buyuktur. Hala ziyaretcisi az olsa da calisir durumda olmasi mutluluk vericidir. Eski bir konuyu hortlattim ama soylemedende gecemedim.
     
  9. YIKIKTEMO

    YIKIKTEMO

    Mesajlar:
    30.098
    Yer:
    İstanbul
    İsim:
    Temel Sert
    Cevap: En Beğendiğiniz Akvaryum Sitesi

    İlk site olmak belki anlamlıdır, değerlidir buna sonuna kadar katılırım. Ancak eskiden kalan bilgilerle donanmış olunması, dışa bağımlı bilgiyi içe taşımasıyla bir noktaya gelinmiştir ve bu çoğu için geçerlidir. Eğer bir sitenin tabanı, bilgi yoğunluğu ve bilgi akışı güncel olarak devam ederse var olur. Etmediğinde ilk göz ağrımız olarak kalır sadece.

    Kısaca hobi adına yapılanlara, verilenlere bakmak gerek. Bazen düşünürüz 14 yıllık bir sadece tuzlu su üzerine bir site neden şunu bunu veya kusura bakmayın da bizim başardıklarımızı başaramaz diye. Gayet açıktır ki doğru bilgilerin, doğru yönlendirmelerin, insanların önünü açmaların, tecrübe etmeyi bizzat göz önünde yapmayı, ticareti işin içine sokmamayı başarmakla mümkün olmasındadır. Çünkü tuzlu suyun vb mazisi fazla değildir ve bilgisi olduğu düşünülenlerin de bilgiyi dışardan içe taşımış olmasındandır. Yüzünü içe dönen, kendi tuzlu su hobicisini yaratacak kadar cesaret verebilen en büyüktür!

    Bakar insanlar ve tartar bunlar nerede varsa odur. Burası veya beriki değil buna insanlar karar verir. Kimse zorla bir siteye sokulmaz, site ön plana çıkışıyla insanları içeri sokar.

    Olay budur. Bunları başaramayanlar mazinin değerli parçası olarak kalır.
     
  10. kerem11

    kerem11

    Mesajlar:
    874
    İsim:
    Kerem Ürütürk
    Cevap: En Beğendiğiniz Akvaryum Sitesi

    Bende oyumu başka siteden kullandım ama diğer kullandığım siteye üyeliğim yok ama bazı konuları ilgimi çekiyor.Zaten bizim bu sitemiz hiç süphesiz birinci ve eşi benzeri olmayan ve sadece hobiye yardımdan öte tıpkı bir aile ortamıyla insanların tüm yardımlarına koşan bir portal.

    Teşekkürler portal ailesi . :hepiniziseviyorum:
     
  11. Snowblind

    Snowblind

    Mesajlar:
    1.401
    Yer:
    Manavgat
    Cevap: En Beğendiğiniz Akvaryum Sitesi

    Başka sitelerde,platformlarda bir laubalilik,aşırı kirli bilgi yoğunluğu ve tartışma ortamı varŞahsen buradaki sakinlik ve kalite seviyesini hiç bir yer ile kıyaslayamam.Haa bazen konulara geç cevap verildiği veya gözden kaçıp hiç cevap verilmediği de oluyor.Ancak el insaf.Bu kadar insanın bu kadar sorusuna anında cevap vermek,bunu bu insanlardan beklemek en hafif deyim ile insafsızlık olur.Herkesin nafakasını temin ettiği bir işi,sevdiği bir sosyal ortamı ve sorumlu olduğu bir aile hayatı var.Bazı şeyleri beklerken geniş düşünmek,iyi hesap yapıp empati kurabilmek gerek.Ayrıca insan olarak araştırma gibi bir huyumuz yok.Aklımıza soru takılınca cevabı var mı yok mu diye bakmadan,elli kere yazılıp cevaplanmış konuları sorarız ve anında cevap isteriz.En basit örnek olarak da buna kendimi gösterebilirim :) Temel ağabey bıkmıştır artık benden.Ben burayı çok seviyorum.Keyifle okuyp yapylaşımlarımı yapıyorum.Emeği olan herkesten Allah razı olsun :emt::emt::emt:
     
  12. Okurt

    Okurt

    Mesajlar:
    2.232
    Yer:
    Çanakkale
    Cevap: En Beğendiğiniz Akvaryum Sitesi

    Bilyap a duydugum sevgi ilk olmasi ve orda cok sey ogrenmemden, yoksa guncel siteler arasinda degerlendirilecek bir site degil. gorevini yapmis, uyelerinden ve bilgilerinden bircok site dogurmus ve artik ustalara saygi kusaginda oynatilmakta olan bir film gibi internette hala salinmaktadir. Burada bahsetmemden kasit hobinin online gelisiminde onemli bir kilometre tasi olmasi ve bilmeyenlerin' genc arkadaslarin en azindan bu hobinin ulkede nereden nereye geldigini gormeleridir.
     
  13. YIKIKTEMO

    YIKIKTEMO

    Mesajlar:
    30.098
    Yer:
    İstanbul
    İsim:
    Temel Sert
    Cevap: En Beğendiğiniz Akvaryum Sitesi

    Başlangıçtaki yapı taşı olmasıyla saygıyı elbette sonuna kadar fazlasıyla hak etmektedir.
     
  14. SONADOR

    SONADOR

    Mesajlar:
    11
    İsim:
    cem akkoca
    Cevap: En Beğendiğiniz Akvaryum Sitesi

    Önemli olan anketin nerde açıldığı değil tüm siteleri bilenler,eski sitelerin fake nickli kullanıcıları olduğunu herkes biliyor ve oraların ticari amaçlı kullananların çok olduğunu ben dahil herkes biliyor.Bilgi paylaşımı olarak,yönetiminin adam gibi adamlardan oluşmuş,yeniliğe açık,yönetiminin infazcı olmadığı,yönetimin yandaşları olmadığı,iyinin yanında olduğunu söyleyip kötünün arkasında duran kişilerin olmadı bir yer burası. Bence en iyisi portal bunların sebebini yukarda açıkladım. Bu site paylaşım ve bilgi sitesi konuşmalar bile masum ve güzel. Başka sitelerde yönetici olmaktansa bu sitede yeni üye kalmaya razıyım. Ben de oyumu portala verdim ve sebebini açıkladım.
     
  15. T3kniker

    T3kniker

    Mesajlar:
    143
    İsim:
    Murat Demirel
    Cevap: En Beğendiğiniz Akvaryum Sitesi

    Ben özellikle başka bir sitede isim vermicem,birçok hobici arkadaşıma zarar veren hastalıklı bitki ve canlı satan bir firma hakkında yazı bile yazamıyorsunuz.Başka bir sitede funclub yönetiminden bir arkadaş resmen bu üçkağıtçı firmanın avukatlığını yaptı.Zalimlerden taraf olanlar.Üç kağıt hesapları yapanları Allah'a havale ediyorum...Bu yüzdende oyumu birden fazla site hakkında kullanmak isterdim ama maalasef öyle bir seçenek yok...
     
  16. Humility

    Humility

    Mesajlar:
    138
    Tabi ki akvaryumportalı :portaliseviyoruz:
     
  17. Onurs

    Onurs

    Mesajlar:
    2.555
    Yer:
    İstanbul
    İsim:
    Onur Sabuncuoğlu
    Amma hort olmuş
    Konuyu mezarlıkdan çıkartmışsınız :)
     
    Humility bunu beğendi.
  18. Humility

    Humility

    Mesajlar:
    138
    Aynen Onur bey, forumda her sayfayı okumaya çalışıyorum, arada hortlatayım dedim :)
     
  19. YIKIKTEMO

    YIKIKTEMO

    Mesajlar:
    30.098
    Yer:
    İstanbul
    İsim:
    Temel Sert
    Garip Portal iyidir yahu, rakip de kalmadı sarmıyor anasını satayım.:D
     
    Humility ve veysel bunu beğendi.
  20. Humility

    Humility

    Mesajlar:
    138
    Aynen öyle Temel abi rakip yok, eğlenceli ve faydalı :nazar:
     
    YIKIKTEMO bunu beğendi.

Sayfayı Paylaş